Referenser

Kunder till Code Combinations som använder Dynamic Media Publisher för underhåll och publicering av produktinformation:

PanduroPanduro Hobby erbjuder ett heltäckande sortiment för alla typer av hobbyutövare. Sortimentet utgörs av 10 000 artiklar där ungefär en fjärdedel förnyas årligen.
Läs mer om Panduro Hobby och DMP
HomeHomeenter är en del av Bonnierkoncernen och arbetar inom nöjesbranschen. De har Nordens största klubbar för underhållning inom film, musik och spel
Läs mer om Homeenter och DMP

 

biltema_logoBiltema säljer tillbehör till bilar och båtar, allt för hemmafixaren och mer därtill. Biltemakatalogen är det främsta marknadsföringsmedlet. Det delades ut 2,7 miljoner exemplat av vår och sommarkatalogen 2013.
CejnCEJN, snabbkopplingsspecialisten, har funnits på marknaden sedan 1955. De förser den globala marknaden med högpresterande snabbkopplingar och system för hydraulik, tryckluft, vätskor och gaser.

 

silventSilvent erbjuder världens bredaste program av blåsmunstycken, säkerhetspistoler och säkerhetsljuddämpare med unika patenterade fördelar. Produkterna sänker ljudnivån, sparar energi och uppfyller allt strängare säkerhetskrav.
copiaxCopiax erbjuder Sveriges säkerhetsinstallatörer ett komplett soritment inom områdena mekanik, elektromekanik och elektronik. Med en av branschens bästa logistiklösningar och ett stort utbud av lönsamhetshöjande tjänster är Copiax den kompletta säkerhetspartnern.

 

elkedjan_logoElkedjan består av 210 butiker och 1500 anställda elektriker i samverkan i hela Sverige. Butikerna erbjuder marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. De ligger även i framkant inom installation när det gäller kvalitet, miljö och säkerhet.